Σελίδες

TINOS SUITES & APARTMENTS

TINOS SUITES & APARTMENTS

Το Tinos Suites & Apartments είναι ένα πολυτελές συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων στον Άγιο Ιωάννη Πόρτο δίπλα στην παραλία της Αγίας Κυριακής.

Τοποθεσία Tinos Suites & Apartments

Τοποθεσία Tinos Suites & Apartments

Το Tinos Suites & Αpartments βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στον Άγιο Ιωάννη Πόρτο σε απόσταση 5χλμ. από την πόλη της Τήνου (Χώρα) και 30μ. από την παραλία της Αγ. Κυριακής.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Έντυπο ενημέρωσης της Τήνος Σουίτες & Διαμερίσματα (εφεξής «Εταιρία») και του tinos-apartments.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.tinos-apartments.gr (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την εταιρεία Τήνος Σουίτες & Διαμερίσματα(εφ’ εξής «Εταιρεία»).

H Διαμονή σας

H Διαμονή σας

Το Tinos Suites & Apartments εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την τηνιακή παράδοση αναπτύσσεται σε(3) ανεξάρτητα κτήρια.

Προσφορές

Προσφορές

Γνωστό για τη θρησκευτική του παράδοση, το πανέμορφο νησί της Τήνου, είναι ιδανικός προορισμός για τον εορτασμό του Πάσχα με ξεχωριστά έθιμα και παραδόσεις που τηρούνται μέχρι και σήμερα.

Πολιτική Κρατήσεων

Πολιτική Κρατήσεων

Όροι κρατήσεων και ακυρώσεων. Η επιβεβαίωση διαθεσιμότητας από μέρους του ξενώνα για κάποια ημερομηνία δεν είναι κράτηση, για να θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση και οριστική πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή, η προθεσμία της οποίας δίνεται από τον υπεύθυνο κρατήσεων.